Καλώς ήρθατε στην σελίδα της Spartan Routes!

Ονομάζομαι  Μαρία και εδώ και μία δεκαετία εργάζομαι ως διοργανώτρια και συνοδός εκδρομών στην Λακωνία, την ιδιαίτερη πατρίδα μου. 

Λατρεύω τα ταξίδια και την εξερεύνηση νέων προορισμών, την Ιστορία, την ζωγραφική αλλά και τις πεζοπορίες στην φύση και την φωτογραφία με την οποία ασχολούμαι ερασιτεχνικά. 

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Φιλολογιών του Πανεπιστημίου Federico II di Napoli, με ειδίκευση στην Ευρωπαική Ιστορία και Πολιτισμό.

Επίσης, είμαι διπλωματούχος Τουριστική Συνοδός , πιστοποιημένη από το Ελληνικό Κράτος

Μιλώ Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά. 

Έχοντας ζήσει για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και  έχοντας ταξιδέψει, με ενθουσιάζει  να γνωρίζω ανθρώπους με διαφορετικές ρίζες, κουλτούρα και νοοτροπία και  να τους βοηθώ  να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μου, παίρνοντας  στις «αποσκευές» της επιστροφής  τους κάτι από την ιδιαίτερη αύρα της περιοχής μας. 

Τους ίδιους στόχους έχουν και οι συνεργάτες και «συνοδοιπόροι» μου στην Spartan Routes, μια μικρή τουριστική επιχείρηση με έδρα την Σπάρτη. 

Η κοινή μας αγάπη για την Λακωνία, για τις γνωστές και άγνωστες ομορφιές της, όπως και η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού μας οδήγησαν να φτιάξουμε αυτή την όμορφη ομάδα με κύριο στόχο να σας βοηθήσουμε να δείτε την πατρίδα μας  με τα δικά μας μάτια, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την άνεση και την ασφάλειά σας. 

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συνοδεύσουμε στις περιηγήσεις και τις δραστηριότητες που προτείνουμε ή σε αυτές που εσείς μπορείτε να μας ζητήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. 

Είμαστε στην διάθεσή σας, 

Μαρία Καββούρη 

Διοργανώτρια  – Συνοδός εκδρομών 

Αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Τουρισμού

Spartan Routes
E service
Βυζαντίου 12, 23100, Σπάρτη

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Είμαστε ντόπιοι, με βαθιά γνώση της περιοχής
Είμαστε έμπειροι
Προτείνουμε διαδρομές πέρα από τις συνηθισμένες.
Είμαστε ευέλικτοι και διαθέσιμοι να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα μόνο για εσάς, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.